Workshop Wordpress for dummies

19 January 2012

In de workshop WordPress for dummies vertelt Sophie Fischer wat WordPress is en hoe je het kunt gebruiken. Ze gaat in op de vormgeving van WordPress websites, het onderhoud en extra functionaliteit, zoals inschrijfformulieren en webwinkels. Ze laat de voordelen van WordPress zien, maar ook een paar nadelen.
Aan het einde van de presentatie weet je of WordPress iets voor jou is, en zo ja, wat het stappenplan dan is om zo'n website te realiseren.

Datum: dinsdag 24 januari

Locatie: De Nieuwe Energie, Unit 6
Kosten: 5 euro
Tijd: 19.30-21.30 uur
Aanmelden: bijtanken@gmail.com en zet je status op aanwezig!
Aantal deelnemers: 10 mensen
Meenemen: laptop/ipad als je die hebt, wifi is aanwezig.

Meer informatie:
Vroeger, als je een website wilde, dan ging je naar een webdesigner die in overleg met jou de website maakte. Dat kostte tussen de 500 en 1500 euro en heel veel tijd. Iedere aanpassing moest je doorbellen, want je kon er niet zelf mee aan de slag.

Als je een heel bijzondere website wilt dan is het het geld en de tijd waard. Maar heel veel zzp'ers hebben een vrij standaard website nodig. Een website waarop zij hun werk kunnen laten zien of hun diensten kunnen aanbieden.

In de loop der tijd zijn er diverse systemen gekomen waarmee jij als niet-techneut zo'n standaard website kunt maken en onderhouden. Met een beetje oefening en training kun je zelf aan de gang.
Een van die systemen is WordPress. WordPress wordt ontzettend veel gebruikt en is redelijk makkelijk.

Tot dan!

http://www.sponiza.nl/

 

 

Workshop Wordpress for dummies

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: