Woningen Trisor nu te koop met Koopgarant

7 February 2012

Komende zaterdag 11 februari is er een open dag in Trisor aan de Diamantlaan in Leiden. Daar waar men voorheen uitsluitend in de modelwoning kon kijken, zijn nu vrijwel alle soorten woningen in Trisor te bezichtigen voor aspirant kopers. Naast rondleidingen door de woningen kan men zich ook laten informeren over de Starters Renteregeling en de Koopgarant regeling. Bezoekers zijn van 11.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom in de woning aan het Granaatplein 10 (aan de voet van de Trisor toren) .

Om de verkoop van de woningen een impuls te geven, zijn de appartementen van Trisor nu te koop met de Koopgarantregeling of de Starters Renteregeling. Met Koopgarant krijgt de koper een lagere aankoopprijs. Als de eigenaar vervolgens de woning wil verkopen, koopt Portaal deze gegarandeerd terug. De koper en Portaal delen dan de eventuele meer- of minderwaarde. Met de Starters Renteregeling schiet Portaal de koper gedurende tenminste 10 jaar 20% van de hypotheekrente voor. Terugbetaling vindt plaats bij verkoop van de woning en wordt gefinancierd uit de helft van de meerwaarde van de woning. Door deze regelingen aan te bieden, maakt Portaal kopen voor een grotere groep mensen bereikbaar.

Trisor is een uniek wooncomplex en biedt ruim 300 merendeels levensloopbestendige huur- en koopwoningen: Hierbij werkt Portaal samen met drie zorginstellingen. Zo komen er zorgwoningen, maar ook een lunchcafé en een fietsenwerkplaats, gerund door de cliënten van deze zorginstellingen. De bouw van Trisor aan de Diamantlaan vordert snel. Een deel van de woningen in dit veelzijdige wooncomplex is al opgeleverd. De woontoren staat nog een week lang iedere avond in het licht en siert de skyline van Leiden. Naar verwachting is Trisor halverwege 2012 geheel opgeleverd.(www.trisor.nl)
 

Woningen Trisor nu te koop met Koopgarant

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: