Witteman roemt initiatieven Nieuwe Energie

18 February 2010

Tijdens het Festival de Verleiding, dat op 11 februari Nieuwe Energie letterlijk vulde, zag het nieuwe boekje over Nieuwe Energie ‘Meer dan de som der delen’ het levenslicht. Directeur van Portaal Leiden, Christoffel Klap, overhandigde het allereerste exemplaar, vers van de pers, aan wethouder Marc Witteman. Witteman: "Ik ben destijds betrokken geweest bij de allereerste planvorming van dit pand. Leuk om te zien dat in het boekje de mensen en de bedrijven in Nieuwe Energie nu ook echt een gezicht krijgen."

In de buitengewoon smaakvol ingerichte unit waar Turbine haar onderkomen heeft was de spanning zo rond het middaguur te snijden. “Is het boekje er al”, was op dat moment een veel gehoorde vraag. Wim Findhammer, directeur van uitgeverij Compres die samen met Pico Communicatie voor de realisatie van het boekje zorgde, wachtte vol spanning buiten voor de deur op de aflevering van het boekje dat speciaal door een koerier naar Nieuwe Energie werd gebracht.
Het duurde even, maar het resultaat mag er zijn. Een prachtig boekje waarin, zoals Marc Witteman het verwoordde, “de mensen en bedrijven ook echt een gezicht krijgen.”

Witteman was razend enthousiast over Nieuwe Energie en wat er allemaal gebeurt. Het Festival de Verleiding was volgens hem precies zo’n evenement dat laat zien dat de bedrijven en de mensen die er werken elkaar als het ware versterken. Over Turbine, waar de overhandiging plaatsvond, sprak hij louter in superlatieven. Hij roemde het initiatief om ‘jonge’ beginnende ondernemers op deze manier in zo’n inspirerende omgeving de gelegenheid te bieden zich te ontwikkelen. En hij benadrukte het belang van de kansen en mogelijkheden die dit voor hen biedt.
“Nieuwe Energie meer dan de som de delen, ten voeten uit.”


 

Witteman roemt initiatieven Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: