We blijven nog even

4 April 2010

Vrijdag 2 april 2010 zou onze laatste werkdag zijn bij het Restaurant Nieuwe Energie. Tot jullie en onze verbazing zijn we er nog even om jullie wensen te vervullen. Er zijn namelijk nog geen vervangende managers. Wel zal Robert Volas zijn werk voortzetten binnen Restaurant Nieuwe Energie en er is de mogelijkheid dat hij, samen met een medestudent, onze functie als manager zal vervullen.

Food & Film
Ook is er weer zo’n fantastische Food & Film avond, waarvoor jullie - ook en met name voor jullie zakenrelaties - vanaf donderdag kaartjes bij de receptie kunnen kopen. Op dinsdag 20 april wordt er de ontzettend mooie film ‘Vatel’ vertoond. Hieraan gaat uiteraard een voortreffelijk driegangenvoorjaarsmenu vooraf met bijpassende begeleidende wijnen.
Ook wordt er druk vergaderd over een nieuwe Energie Boost. Hiervoor is een aantal nieuwe ideeën bedacht die momenteel nog verder worden uitwerkt.

Wij hopen dat jullie net zoveel van ons als wij van jullie aanwezigheid en samenwerking hebben genoten. Wij wensen jullie veel succes en geluk in de toekomst.

Tiego M. Velthorst en Chrystel Q. Baanen
Managementteam Restaurant Nieuwe Energie

Op de foto: Chrystel en Tiego tijdens hun afscheidsreceptie.
(foto Pico Communicatie)


 

We blijven nog even

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: