Voordelig een bedrijfsauto voor de deur

10 October 2010

Zeer waarschijnlijk kunnen de bedrijven in Nieuwe Energie binnenkort gebruikmaken van een buurtauto. De organisatie Wheels4all plaatst de auto en zorgt voor het onderhoud, de parkeervergunning en de vaste lasten. Bedrijven en particulieren kunnen de deelauto of buurtauto gebruiken als ze de auto nodig hebben. Als lid betaal je alleen als je de auto gebruikt, per uur en per kilometer. Een buurtauto is ideaal als medewerkers met de auto op pad moeten, maar voor het dagelijkse woon-werkverkeer de fiets of het openbaar vervoer gebruiken. Met de buurtauto heb je ook geen gedoe meer met zakelijke km-vergoeding, parkeerkosten voor de eigen auto die je als werkgever moet vergoeden, etc. Reserveren doe je eenvoudig via internet. Iedere maand ontvang je een helder kostenoverzicht.

Een bedrijfsabonnement kost € 25,00 per maand. Voor die prijs heb je altijd een bedrijfsauto voor de deur staan, indien gewenst met een (afneembaar) reclamemagneet van je eigen organisatie. Voor het gebruik betaal je € 2,50 starttarief, € 2,50 per uur, € 0,20 per kilometer. De km-prijs is afhankelijk van benzineprijs.

Als de buurtauto succesvol is en goed wordt gebruikt, kan op korte termijn een tweede of derde auto bijgeplaatst worden. Misgrijpen wordt hiermee voorkomen. Unit-2 en Swis hebben al serieuze interesse getoond.

Meer weten? Vragen? Bel of mail gerust: Saskia Ridder van Unit-2, of Marije van der Berg van Swis. Saskia: saskia.ridder@hetnet.nl, 06-12297412. Marije: marije@swis.nl, 06-46741903 / 071-576 13 23. Of lees meer op www.wheels4all.nl


 

Voordelig een bedrijfsauto voor de deur

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: