Vlaggetjes helpen bedrijfsrestaurant NE

17 February 2016

Op woensdag 17 fabruari jl. overhandigden Maurits von Heijden en Jan Dobbe van Unit-2 een set opvallende vlaggetjes aan Joop Wesseling, chef-kok van het bedrijfsrestaurant van Nieuwe Energie. De vlaggetjes moeten helpen de bestellingen sneller en handiger bij de juiste tafel te krijgen. Joop Wesseling is er blij mee.

joop vlag 1

Wie vaker in het bedrijfsrestaurant van Nieuwe Energie eet, weet ervan mee te praten: het bedienend personeel moet te vaak en te lang zoeken naar mensen die een gerecht hebben besteld.
Maurits von Heijden en Jan Dobbe, slimmeriken van Unit-2, waren begaan met het personeel. Ze bedachten een eenvoudig en effectief hulpmiddel: opvallende vlaggetjes die  je simpelweg meekrijgt als je een gerecht bestelt, en die je voor je neerzet op tafel.
Joop Wesseling: 'Ik ben heel blij met deze oplossing. We hebben het er vaker over gehad hoe we dit het beste konden oplossen. Daarvoor hadden we al bonnetjes ingezet, maar die vallen weer niet op. Met deze vlaggetjes is de match nu snel gemaakt! Met dank aan Unit-2!'
De bonnetjes met uniek nummer blijven in gebruik.

 

 

Vlaggetjes helpen bedrijfsrestaurant NE

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: