Vertrek van een TOPPER

20 August 2014

Portaal reorganiseert. Dat op zich is wellicht geen nieuws voor de meesten onder ons, maar het heeft  helaas wel consequenties.

Een van de gevolgen is dat Lonneke's contract niet verlengd kan worden, hoe graag we dat ook willen. De regels van de reorganisatie en juridisch geneuzel daaromtrent blokkeren de weg naar een blijvende samenwerking.

Het is natuurlijk in de eerste plaats voor Lonneke stevig balen, maar ook voor de dienstverlening rondom het dagelijks beheer van Nieuwe Energie is haar vertrek een grote aderlating. Er liggen nog wel kansen op een herstart, maar pas over een paar maanden weten we hoe de zaken er werkelijk voor staan. Voor nu zullen Lonneke en Portaal de situatie moeten accepteren zoals die is.

Met Donna aan het roer, proberen we de komende periode in ieder geval niet in te boeten op onze dienstverlening. Donna krijgt daarbij ondersteuning vanuit ons Portaal kantoor in Eemland.
Rob Stam zal je vanaf september op woensdagen en vrijdagen aantreffen bij de receptie. Donna werkt de overige werkdagen aangevuld met de flexibele krachten.

Lonneke's laatste werkdag in Nieuwe Energie is 15 september a.s.
Wij wensen haar uiteraard al het goeds toe en gunnen haar net zoveel plezier in haar toekomstige werk als dat ze hier heeft.

Met vriendelijke groet,

Portaal
Bart Muller

Vertrek van een TOPPER

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: