Training Lenig Denken: technieken voor creatieve denkkracht

28 February 2011

rinekemarenthe

Training Lenig Denken: technieken voor creatieve denkkracht

 

Hoe verras je je klant?
Hoe kom je snel op nieuwe ideeën en plannen met een originele invalshoek?
Hoe ga je soepel om met veranderingen en bedenk je praktische oplossingen?
Door je hersens flexibeler te gebruiken, waardoor je creatiever wordt.

Het Leidse buro CreaSense (Unit 2) biedt de training Lenig Denken op vr 11 maart en wo 23 maart a.s. aan in Nieuwe Energie.

In onze snel veranderende maatschappij is lenigheid in denken een ‘must’. De omgeving vraagt om nieuwe oplossingen en een flexibele instelling. Effectief inzetten van het brein wordt steeds belangrijker. Creativiteit is een essentiële aanvulling op logisch denken. Het is een kwestie van anders naar dingen kijken, soepel associëren en je verbeeldingskracht inzetten.
Doorbreek je routines en treed buiten de gebaande paden: bedenk originele ideeën en oplossingen en schep nieuwe kansen, zowel op het werk als thuis.

Kleine groepen
Voor een optimaal resultaat garanderen we kleine groepen (max. 9 deelnemers). Je doet actief mee en oefent met voorbeelden uit je eigen praktijk. In een positieve sfeer ontdek je hoe je creativiteit in kunt zetten om meer succes en plezier te creëren in je dagelijks leven.

Resultaat
Deze training maakt van jou een creatiever mens, een lenige denker die

  • inzicht heeft in denkpatronen
  • weet hoe deze te doorbreken zijn
  • diverse denktechnieken toe kan passen
  • ervaren heeft hoe je effectief nieuwe invalshoeken kunt vinden en originele oplossingen kunt bedenken
  • flexibel in kan spelen op veranderingen

Voor wie
ZZP’ers, professionals, teamleiders, communicatiemedewerkers, adviseurs, beleidsmedewerkers; iedereen dus die zich vanuit zijn of haar professie wil verrijken met creativiteit.

Door wie
Marenthe de Bruijne en Rineke Rust van CreaSense zijn de auteurs van het boek Lenig denken. In hun trainingen, workshops en creatieve sessies vormen nieuwe denktechnieken de leidraad om problemen op te lossen en wensen te vervullen.

Data, kosten en inschrijving
Lenig denken wordt o.m. gegeven op vrijdag 11 maart en woensdag 23 maart a.s. in Nieuwe Energie, Leiden. Kosten: 295 euro p.p. Voorjaarsactie: 3=2. Bij aanmelding met 3 personen, betaal je voor 2.
Meer info en inschrijven kan via www.lenigdenken.com
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: