Toverballen voor het brein

23 April 2012

Nieuw boek voor (tekst-)schrijvers en communicatieadviseurs: Toverballen voor het brein. Zo heet het boek dat Sigrid van Iersel heeft geschreven over de toepassing van storytelling bij het schrijven van waar gebeurde verhalen. Sigrid is een vaste bewoner van UNIT-2 in het Huis van de Communicatie.

Verhalen hebben bijzondere krachten. Ze zetten de verbeeldingskracht in werking. Ze laten je meevoelen met de hoofdpersoon. Ze zorgen ervoor dat de boodschap beklijft. Het boek Toverballen voor het brein vertelt hoe je deze krachten koppelt aan de praktische uitvoering in geschreven teksten. Laagje voor laagje ontsluiert het boek de geheimen van verhalen en vertelt wat een (tekst-)schrijver of communicatieadviseur daarmee kan doen. Het boek, dat eerder verscheen als e-book, is recent uitgebreid en geactualiseerd. Bovendien is het boek nu ook als paperback verkrijgbaar.

Auteur
Sigrid van Iersel houdt zich als schrijver en journalist bezig met creatief denken en storytelling. Eerder publiceerde zij de boeken Lenig Denken (samen met Marenthe de Bruijne en Rineke Rust) en Spoedassistentie Hoek van Holland.
Het boek is een uitgave van Verhaallijnen en is te bestellen als paperback of als e-book.
Paperback: pumbo.nl/boek/toverballenvoorhetbrein
E-book: verhaallijnen.nl/winkel/toverballen-voor-het-brein
 

Toverballen voor het brein

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: