Team Nieuwe Energie zet prima resultaat neer tijdens Dutch Homelesscup

19 May 2010

De Cliëntenraad van Stichting de Binnenvest (Henk, Hans, Peter, Vanessa, Tim en Maurice), spreken hun lof uit voor de fantastische organisatie van de Dutch Homelesscup speeldag op 15 mei. Niet alleen het fantastische weer, dat zeker een grote rol speelde, maar ook de locatie (Beestenmarkt) zorgden voor een voortreffelijke voetbalsfeer. De spelers die hun uiterste best hebben gedaan als het team Nieuwe Energie Leiden, die niet alleen en vooral voor zichzelf spelen maar ook voor de Binnenvest, de Brijder, maar ook de gemeente Leiden hebben een prima resultaat neergezet, en ongelofelijk genoten. De supporters, die ook een hoop mensen hebben opgetrommeld uit de Leidse maatschappelijke opvang, beleefden een enorme leuke dag en genoten van deze leuke sportdag.

De Cliëntenraad bvedankt ook de nieuwe wethouder Roos van Gelderen voor haar deelname aan deze dag en de mooie woorden die zij sprak. Leuk ook om te zien dat deze wethouder ook op sportief vlak van wanten weet door een aantal penalty's met precisie de stalen doeltjes in te jagen. Proficiat met het resultaat.

De Social Inclusion Games is de volgende uitdaging. De Cliëntenraad wil ook hier samen met de gemeente Leiden het een en ander voor hun doelgroep betekenen. "Wij stimuleren onze 'jongens en meiden' om zich ook op sportief vlak te laten gelden, en wij vinden dit een enorm belangrijke ontwikkeling", aldus Maurice Beckeringh namens de Cliëntenraad de Binnenverst.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: