SWIS lanceert eerste mobiele Stadsgids Leiden

18 February 2010

De eerste mobiele Stadsgids Leiden voor de iPhone is een feit.Donderdag 11 februari lanceerde SWIS in samenwerking met Leiden Marketing deze nieuwe tool voor de iPhone.

Presentatie
Het Festival De Verleiding dat op 11 februari plaatsvond in Nieuwe Energie was Voor SWIS een mooie gelegenheid om aan diverse Leidse communicatieprofessionals deze nieuwe applicatie, De Stadsgids Leiden voor de iPhone, te presenteren

GeoStart Mobiel
In feite is de iPhone App, die kosteloos is te downloaden vanaf de iTunes Store van Apple, het logische vervolg op de ontwikkelingen van de geografische weboplossing GeoStart van Swis. Zo maakte dit bedrijf ook al de digitale stadskaart voor Leiden en meer recentelijk de stadsplattegrond van Den Haag.

Intuitief
Wat direct opvalt bij het starten van de applicatie is de heldere interface. Door middel van duidelijke categorieën zijn alle bekende en minder bekende Leidse locaties snel te vinden. Via de GPS-functionaliteit van de iPhone kun je heel snel leuke restaurantjes of gezellige kroegen in jouw directe omgeving vinden.
Download de Stadsgids Leiden in de App Store

 Dit smaakt naar meer!
Met de Stadsgids Leiden begeeft SWIS zich op de mobiele markt. Een groeiende markt die, vanwege het locatiegebaseerde karakter, prima aansluit bij GeoStart. De Stadsgids Leiden is ontwikkeld in samenwerking met Marketing Leiden.

SWIS lanceert eerste mobiele Stadsgids Leiden

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: