Stoelmassage niet op 8, maar 13 oktober

7 October 2015

Speciaal voor medewerkers binnen Nieuwe Energie komt af en toe Rosa Brink (stoelmasseur TouchPro Europe) langs om stoelmassage te geven. Aanmelden via rosa.brink@casema.nl  of 06 27514449.  Het kost € 15 ex BTW 

Deze stoelmassage is gebaseerd op de traditionele acupressuur, afkomstig uit de Japanse Amna massage (dit betekent rust geven met de handen). De massage is niet klachtgericht maar heeft tot doel het stimuleren van de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen. Hierbij zijn de lijnen belangrijker dan de afzonderlijke  drukpunten. De massage wordt als ontspannend en vitaliserend ervaren. Deze massage wordt  toegepast binnen bedrijven waar werknemers de kans wordt geboden om via een stoelmassage de stress van het werk even los te laten, het eigen lijf te voelen, te ontspannen om vervolgens weer verfrist aan de slag te gaan. De werkgever geeft door het aanbieden van stoelmassages een positief signaal af, een stuk erkenning voor de belasting dat het werk met zich meebrengt. Door regelmatig een stoelmassage te ondergaan kunnen werkgerelateerde klachten en ziekteverzuim verminderen.                                                                          

De TouchPro stoelmassage is een preventieve behandeling, kortdurend (15-20 minuten) en wordt over de kleding heen gegeven. 

Voor zwangere vrouwen is er de Seventh Wave stoelmassage . Deze massage is bijzonder effectief voor het nek en schouder gebied en kan ook worden gegeven aan mensen die de drukpunt massage niet prettig vinden.

Voor dit najaar staan de volgende data gepland: 15 september, 13 oktober,  2 november, 1 december.

 

 

Stoelmassage niet op 8, maar 13 oktober

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: