Steven de Jong promoot de Koningssloep

13 October 2015

steven_de_jong.jpgSteven de Jong (www.olifantmedia.nl , unit-2)  doet de social media promotie van de Koningssloep van het Scheepvaartmuseum

 Na een afwezigheid van acht jaar is de Koningssloep vanaf 15 oktober 2015 opnieuw te zien in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De Koningssloep kent een bijzondere geschiedenis met veel bijzondere gasten aan boord. Het vaartuig werd in 1816 voor Koning Willem I gebouwd en is sindsdien bij vele officiële gelegenheden gebruikt. 

koningssloep.jpgIn 1889 met koning Willem III en de sjah van Perzië, een tocht naar het Amstelhotel. In 1914 voer Wilhelmina met koning Christiaan X en koningin Alexandrine van Denemarken tijdens het staatsbezoek van Denemarken aan Nederland met de Koningssloep. In totaal kent het bijzondere vaartuig ruim 30 officiële momenten, voor het laatst tijdens het zilveren huwelijksfeest in 1962 van koningin Juliana en prins Bernhard. De Koningssloep ligt vanaf 15 oktober vaarklaar in het speciale schiphuis, tegenover het VOC Schip de Amsterdam. 

Olifant Media is ingehuurd om de bijbehorende video van het Scheepvaartmuseum te promoten!  

 

Steven de Jong promoot de Koningssloep

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: