Start bouw Skyline in Nieuw Leyden

13 February 2012

Aanstaande donderdag 16 februari vindt de officiële start plaats van de bouw van Skyline. De projecten Skyline I en II liggen straks aan de rand van Nieuw Leyden, tegen de Willem de Zwijgerlaan. Skyline is onderdeel van de gebiedsontwikkeling in Mooi Noord.

Dit officiële moment is de aftrap van het eerste hoogbouwproject in Nieuw Leyden. Met Skyline is Leiden over twee jaar in totaal 53 koopwoningen (waarvan 8 eengezinswoningen), 47 sociale huurwoningen en een zorgwoning rijker. In deze zorgwoning komen acht cliënten van Rivierduinen die zelfstandig (onder begeleiding) samenwonen.

Achter Skyline komt een groen park en onder de woonblokken realiseert Portaal flexibele commerciële ruimten bedoeld voor ondernemers die in deze zichtlocatie de nieuwe wijk willen gaan bedienen.
Het parkeren van de bewoners wordt ondergronds gerealiseerd.
Portaal heeft besloten om, ondanks het ontbreken van een bepaald verkooppercentage, toch te starten met de bouw. De prijs van de koopwoningen is laag ingezet om zo ook de startersmarkt in deze tijd op gang te houden. Inmiddels is 20% van de woningen verkocht en potentiële kopers melden zich nog steeds. Skyline is ontworpen door Heren 5 architecten en wordt gebouwd door Era Contour.
Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op:

Kijk ook eens op:

mooinoord

 

Start bouw Skyline in Nieuw Leyden

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: