Samen trainen voor de 35ste Singelloop. Doe mee!

25 January 2010


Op vrijdag 23 april vindt de 35ste Singelloop plaats. Doe mee!
Zoals elk jaar loopt een aantal mensen van Portaal mee in de Singelloop en worden er door Portalers in het finishgebied flesjes water uitgedeeld.

Training
Onder de enthousiaste leiding van Ruud Freeke startte afgelopen maandag de training. Beginnende en wat meer ervaren lopers meldden zich om 17.00 uur bij Portaal. In een rustig opbouwend tempo ging het richting De Leidse Hout. Na een serie oefeningen en een rondje van 800 meter non-stop ging het weer in rustig tempo terug. Moe maar voldaan kwamen de lopers weer aan bij Nieuwe Energie.
Denk je dat is iets voor mij? Sluit je dan aan bij het loopgroepje van Portaal. Iedereen uit Nieuwe Energie is welkom. De training is gebaseerd op beginnersniveau. De training is iedere maandag van 17.00 tot 18.00 uur vanaf Nieuwe Energie.

Extra’s
De bekende Leidenaar Teun de Reede, ook bekend als speaker van onder meer de Singelloop en Leiden Marathon en last but not least een zeer gedreven marathon /triatlonatleet, komt als gasttrainer onze lopers een keer bemoedigen en adviseren!
Wil je meedoen of wil je meer informatie? Kom even langs of bel met Ruud Freeke (Portaal Leiden), telefoon 06-30419179.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: