ROC en Portaal Leiden helpen huurders bij hun belastingaangifte

4 March 2010

Portaalhuurders krijgen op donderdag 18 en 25 maart hulp bij het invullen van hun belastingaangifte. Deze hulp bestaat uit ondersteuning door een aantal leerlingen van het ROC. Zij worden hierbij geholpen door twee medewerkers van de Belastingdienst.

Het invullen van de jaarlijkse belastingpapieren is voor sommigen een makkie, maar voor velen een forse klus waarbij ze best wat hulp bij kunnen gebruiken. Portaal Leiden wil haar huurders die hulp graag bieden. Een aantal derdejaars studenten Administratie van het ROC en twee medewerkers van de Belastingdienst Rijnmond zullen de huurders die daarvan gebruik willen maken ondersteunen bij het invullen van hun aangifte. Samen met hen vullen ze de aangifte in en zorgen dat deze correct ingevuld bij de Belastingdienst terecht komt.

Huurders van Portaal Leiden kunnen gratis van dit hulpaanbod gebruiken maken. Zij moeten zich daarvoor wel van te voren opgeven waarna ze een uitnodiging ontvangen. Op basis van deze uitnodiging kunnen zij donderdag 18 maart en donderdag 25 maart van 9.45 uur tot 12.15 uur en van 13.15 uur tot 16.00 uur terecht in het gebouw Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden.

Opgeven kan via het e-mailadres huba@rocleiden.nl; graag met voorkeur voor de dag, huisadres en telefoonnummer. Telefonisch opgeven bij het ROC kan ook  via telefoonnummer 071 582 49 75 (alleen op werkdagen; b.g.g. via telefoonnummer 071 582 48 54). Degenen die zich hebben opgegeven ontvangen van het ROC schriftelijk een uitnodiging voor één van de bijeenkomsten. In die brief staat dan ook wat precies meegenomen moet worden.

ROC en Portaal Leiden helpen huurders bij hun belastingaangifte

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: