Robert Volas en Max Kidsom nieuwe managersteam restaurant

19 April 2010

Restaurant managers Chrystel en Tiego zijn defintief vertrokken. Graag stellen wij hun opvolgers aan u voor.

Na een ruime tijd brainstormen is het besluit genomen om assistent bedrijfsleider Robert Volas, de kans te geven zich te bewijzen als manager. Een besluit dat niet zonder meer genomen kon worden, want Robert is een 3de- jaarsleerling en restaurantmanager is een 4de-jaarsstage.
Omdat alle 4de-jaarsleerlingen al een stageplek hadden gevonden viel de keus op Robert, onder meer vanwege zijn voorkennis over het reilen en zeilen binnen Nieuwe Energie.
Zijn manager-partner is de 26 jarige Max Narongsak Kidsom. Max heeft al veel leidinggevend werk verricht en blinkt uit door zijn gastgerichtheid en kwaliteitsbewaking. Ook Max is een 3de-jaarsleerling.
Omdat zij hun stage buiten het gewone stagetraject zijn begonnen, zullen zij ook in de vakantieperiodes werkzaam zijn in het restaurant en de catering. Zij worden daarvoor ‘beloond’ met een zogeheten opleidingsverkorting. Deze verkorting bedraagt, volgens Robert, uiteindelijk maar liefst vijf maanden. “Wij hebben namelijk al stage gelopen als onze klasgenoten (nu nog 3de-jaars) hun 4de-jaarsstage gaan doen.
Robert en Max hopen de continuïteit die Tiego en Chrystel hebben neergezet te waarborgen en eventueel, als dat al mogelijk is, te verbeteren.

Op de foto: Robert Volas

Robert Volas en Max Kidsom nieuwe managersteam restaurant

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: