Restaurantmanagers Tiego Velthorst en Chrystel Baanen verlaten Nieuwe Energie

4 April 2010

De tijd zit erop. Vijf maanden lang vormden Tiego Velthorst en Chrystel Baanen in hun stageperiode het managementteam van Restaurant Nieuwe Energie. Vijf maanden waarop zowel zijzelf als de bezoekers van het restaurant met veel waardering terugkijken. Ze gaan dan ook weg met een heel positief gevoel.

Het was druk op donderdagmiddag 1 april toen Chrystel en Tiego officieel afscheid namen. Velen namen de gelegenheid te baat om hen te bedanken voor hun inzet. Marc Schoorel, onderwijsmanager van de afdeling Horeca van het ROC Leiden, was lovend in het gesprekje dat hij met hen voerde. Volgens Joop Wesseling, bedrijfsleider en docent, vormden ze een superteam. “We hopen dat we dat met hun opvolgers kunnen continueren en straks weer een team kunnen vinden, dat net zo goed met onze gasten zal communiceren.”
Vijf maanden hebben ze in het restaurant gewerkt. Het lijkt veel langer. Als het goed is zijn ze nu klaar met hun opleiding bij het ROC. “Het stageverslag moet nog wel goedgekeurd worden,” zegt Chrystel, “maar dat zien we met veel vertrouwen tegemoet.”
Op 21 juni is de officiële diploma-uitreiking. Chrystel gaat daarna een tijdje extra aandacht besteden aan haar dochtertje en Tiego wil leraar worden en gaat de lerarenopleiding volgen.
Op de vraag wat ze tegen hun opvolgers zouden willen zeggen zegt Chrystel: “Zo’n stage is een pracht kans. Gebruik die. Blijf gemotiveerd en zorg goed voor je gasten.”
Tiego zou tegen zijn opvolgers willen zeggen: “Houd de menu’s in de gaten, let op dat het financieel in orde is en zorg dat je personeel blij is.”

Ze zullen na vijf maanden met elkaar opgetrokken te hebben het werk en elkaar erg missen. “Het werk is fantastisch om te doen. Daarbij zijn we in die vijf maanden echt heel goede vrienden geworden en zullen in de toekomst ook zeker contact met elkaar blijven houden.”

Op de foto: Marc Schoorel in gesprek met Chrystel en Tiego.
(foto Pico Communicatie)

 

Restaurantmanagers Tiego Velthorst en Chrystel Baanen verlaten Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: