Restaurant Nieuwe Energie en de Verleiding

27 February 2010

Restaurant Nieuwe Energie en de Verleiding
Het is maar een druk gebeuren in ons restaurant. Er is altijd wel wat aan de hand. Neem nou bijvoorbeeld het communicatiefestival De Verleiding dat we de afgelopen week in heel Nieuwe Energie hadden.

Zo met het blote oog was er niet veel van te zien, maar achter de schermen gebeurde er van alles. De hele dag werd voor ongeveer 250 tot 300 mensen de catering verzorgd, dat gebeurt niet vanzelf. Daar gaat natuurlijk enorm veel tijd inzitten.
Het was zelfs zo erg dat we hulp van buitenaf hebben gezocht. Het was namelijk een wel erg groot project voor twee derde-jaars studenten van het ROC. Naar hen, Stephanie en Chantal, gaat dan ook mijn dank uit. Natuurlijk dank ik ook de rest van mijn team en de mensen waarmee ik in uitstekend samenwerkingsverband deze dag heb kunnen meemaken
Het vergt een hoop investering in tijd en organisatie. Voor ons (ROC) was het een mooie leerschool.

Buiten het restaurant waren er die dag nog vele andere gebeurtenissen; bijvoorbeeld in Unit 10 waar onder de noemer sterke verhalen sprekers hun interessante verhaal deelden met geïnteresseerde deelnemers. De mensen van Unit-2 kwamen met de Face Factor, een nieuw begrip op innovatie van zelfreflectie. Ook een bezoekje aan Turbine was de moeite waard. Daar stelde de Universiteit Leiden hun nieuwste onderzoeksnufjes op communicatie gebied tentoon.
Wat ons bederft dus een zeer geslaagd festival.

Tiego Velthorst

 

Restaurant Nieuwe Energie en de Verleiding

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: