Professionele Boost voortaan bij Bureau Blaauwberg

11 June 2012

Het markante wastrommelvormige gebouw aan de heen-en-weer brug heeft er sinds maart een nieuwe gebruiker bij: het Leiden Talent Booster team. De professionele boost vindt voortaan daar plaats. Bureau Blaauwberg, dat strategische en beleidsondersteuning biedt op het schiernierpunt van politiek en samenleving, verleent ons met plezier gastvrijheid.

Bijzonder is dat de kiem van het Leiden Talent Booster programma gelegd is toen programmaleider Stefan Tax de discussienotitie Talentenstad Leiden uit 2005 onder ogen kreeg, die de Gemeente Leiden opstelde in samenwerking met bureau Blaauwberg. Strategie, beleid en realisatie vinden elkaar nu in één pand.

Leiden Talent Booster en Living Lab
Het Leiden Talent Booster team is trouwens binnen Nieuwe Energie een paar units opgeschoven, namelijk naar unit 8. Living Lab Leiden en Leiden Talent Booster gaan de komende tijd verkennen op welke wijze hun initatieven elkaar kunnen versterken. Belinda Vos en Stefan Tax zijn nu regelmatig op dinsdag en vrijdag in unit 8 te vinden. 

Vroegboekkorting Professionele Boost
De volgende professionele boost start op dinsdag 11 sept. Voor de snelle beslissers geldt tot 18 juni een aantrekkelijk aanbod: ze kunnen meedoen aan de professionele boost voor de oude prijs. De prijs hebben we iets verhoogd, aangezien de drie workshops voortaan gevolgd worden door een individueel praktijkcoachingstraject. Voor een brochure klik op www.leidentalentbooster.nl/brochure

Meer informatie: www.leidentalentbooster.nl.

Of bel met Stefan Tax en Belinda Vos: tel 071 514 57 27

Professionele Boost voortaan bij Bureau Blaauwberg

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: