Print Buyer Markt: thema kleur (09-11-2011)

17 August 2011

GRATIS TOEGANG!
Wie heeft vandaag de dag nog tijd om even rustig bij te praten met leveranciers en collega's? U, op de Print Buyer Markt. Een kleinschalige beurs met leveranciers die echt iets te vertellen hebben, waar u bestaande en nieuwe mensen in de branche ontmoet. En waar u desgewenst een halfuurtje een interessante lezing bij kunt wonen. Het kost u niets: de bijeenkomst wordt u aangeboden door Print Buyer. U gaat naar huis met de laatste nieuwtjes, een tas vol informatie en een gevulde maag. Kleine investering, groot rendement. Onderstaand vindt u het voorlopig programma.
Ik wil me aanmelden!

Programma:

  • 13.00 uur: Inloop
  • 14.00 uur: De keuze van kleur door Michiel Schuurman (grafisch ontwerper)
  • 15.00 uur: Conclusie De Nationale Drukwerktest
  • 16.00 uur: Een bevlogen drukker over kleurtoepassingen (Daphne van de Laak, Elco Extension)
  • 17.00 uur: Lithografenpanel met Rob Meijer (Drukkerij Roelofs) en Marc Gijzen (marcgijzen.nl) (Neem uw drukwerk mee en laat het beoordelen.)
  • 18.00 uur: Borrel, soep en broodjes
  • 20.00 uur: Einde

Voor meer informatie over de stands kunt u contact opnemen met Léon Peters 071-5161513 of leon@printbuyer.nl
De markt vindt plaats in het zalencomplex ‘Huis van de communicatie’ in gebouw De Nieuwe Energie in Leiden, waar Uitgeverij Compres is gevestigd.

Gratis
Deelname aan de Print Buyer Markt en het programma is gratis. Gezien de verplichtingen die wij aangaan om deze dag te organiseren willen wij graag dat u uw inschrijving serieus neemt. Bent u om welke reden dan ook op 9 november verhinderd, dan verzoeken wij u ons dat uiterlijk 8 november te laten weten via telefoonnummer (071) 516 15 13. Ontvangen wij geen afmelding dan brengen wij u achteraf 35,- euro in rekening.

Print Buyer Markt: thema kleur (09-11-2011)

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: