Positief nieuws van Portaal

24 December 2014

swis_2010_logo.jpgSWIS gaat verhuizen, maar blijft in NE!

SWIS betrekt per 1 april 2015 het kantoor aan de straatkant op de verdieping bij Portaal. Dit is een compliment naar SWIS, want de afgelopen jaren hebben zij in roerige tijden dusdanig groei doorgemaakt, dat er steeds behoefte was naar meer kantoorruimte. Dit is namelijk de 4e verhuisbeweging in een paar jaar tijd voor SWIS. Doordat Portaal wat inschikt en het kantoorgedeelte aan de waterkant volledig bezet, ontstaat er die gewenste ruimte voor SWIS. 

Door deze verhuizing, komen de drie Swis units per 1 april beschikbaar. Er is inmiddels gestart met het aantrekken van nieuwe huurders. Het doel is de drie betreffende units in te vullen met drie afzonderlijke ondernemers, die allen completerend zijn aan het concept communicatie, innovatie en duurzaamheid én de reeds zittende ondernemers.

 

lonneke.jpg

Lonneke terug op de balie! 

Binnenkort zal de bezetting van de balie NE weer als vanouds zijn, nu het contract van Donna verlengd is en wij Lonneke weer hebben teruggehaald.

Het nieuwe jaar starten we dus met vertrouwde gezichten, waardoor onze dienstverlening binnen no time op het oude vertrouwde niveau zit.  

 

NE gaat groene stroom opwekken.

energiekleiden_logo.pngDe kogel is door de kerk! Het dak van NE kan en gaat voorzien worden van zonnepanelen. Hiermee wekt NE deels zijn eigen stroom op en draagt het ook een belangrijk steentje bij aan het opwekken van groene stroom. Onze dank gaat uit naar onze oud collega wijlen Ronald Laman (oorspronkelijk initiatiefnemer van dit project), de mensen van Energiek Leiden en Anne Marieke Schwencke. Zij allen hebben een sleutelrol anne_marieke_schwencke_1.jpg ronald_laman_1.jpggespeeld bij de totstandkoming van dit project. Nu alleen nog de formele kant met de leverancier Rooftop Energie afgehechten en kan het project in productie genomen worden.

 

 

 

Wij wensen een ieder hele plezierige feestdagen en een zakelijk gezond nieuw jaar!|

Hartelijke groet, mede namens het team van Nieuwe Energie,

Bart Muller
Portaal 

 



Positief nieuws van Portaal

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: