Portaal start de verkoop van SKYLINE NEXT

31 March 2014

Portaal start de verkoop van SKYLINE NEXT; je hoofd in de wolken, de stad aan je voeten 

Op 5 april start de verkoop van Skyline Next, het vervolg op Skyline I en II aan de rand van Nieuw Leyden. Tussen 11.00 en 13.00 uur is iedereen welkom op de bouwplaats op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan/ Haarlemmerweg. 

  een lichte woning met een schitterend uitzicht en dat op 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Leiden. Betaalbaar én met voldoende parkeermogelijkheden. 

Totaal komen er 121 appartementen en 14 eengezinswoningen. Elk appartement heeft een ruim balkon op het zuiden over de gehele breedte. De glazen schuifpui in elk appartement laat het licht volop binnen. De locatie, de speelse gevels, het waanzinnig mooie uitzicht, de transparantie, de binding met de stad én de betaalbaarheid maken van Skyline Next een sterk en uniek project in Leiden. Ideaal voor starters én senioren die van de stad houden maar ook van rust, uitzicht en comfort.

sky.jpgJe fietst in 5 minuten naar de binnenstad, het station of de markt. Maar ook de belangrijke snelwegen rond Leiden zijn makkelijk bereikbaar. Binnen een mum van tijd zit je in het Groene Hart of aan het strand. Je auto kun je voor de deur kwijt want er komt voldoende parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.skylinenext.nl
 
Skyline Next wordt gebouwd in Leiden Noord. De combinatie van oude en nieuwe buurten is kenmerkend voor Mooi Noord. Heel bijzonder is de woonwijk Nieuw Leyden. Hier konden bewoners op eigen kavels hun eigen huis ontwerpen. Dit leidde tot een sprankelende, eigenzinnige wijk met mooie initiatieven zoals een brasserie en een stadspark. In Leiden Noord staat ook de grootste brede school van Nederland, Het Gebouw. Een bruisende ontmoetingsplek voor de hele wijk. 

 

Portaal start de verkoop van SKYLINE NEXT

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: