Portaal sluit samenwerkingsovereenkomst met bewonerscommissie Muiderkring

20 April 2010

Het komende jaar sluiten alle bewonerscommissies van Portaal een zogeheten samenwerkingsovereenkomst met deze woningcorporatie. De aftrap vond maandagavond 19 april plaats, toen ondertekende Portaal Leiden een samenwerkingsovereenkomst met de bewonerscommissie Muiderkring.

Het afsluiten van een samenwerkingsovereenkomst is onderdeel van de ontwikkeling van bewonersparticipatie. Samen met de Huurders Belangenvereniging heeft Portaal dit initiatief genomen. Beide partijen vinden het belangrijk om open en transparant te zijn naar elkaar toe en bewoners te betrekken bij de doelen die Portaal nastreeft.

Tijdens deze avond ontving woningcorporatie Portaal vertegenwoordigers van haar bewonerscommissies en de Huurders Belangenvereniging in Nieuwe Energie voor een gezamenlijke avond over het thema bewonersparticipatie. Met de aanwezigen werd gesporken over nieuwe vormen van participatie. Tevens vond de ondertekening plaats van de Samenwerkingsovereenkomst tussen de bewonerscommissie Muiderkring en Portaal. Portaal wil graag in 2010 met elke bewonerscommissie een samenwerkingsovereenkomst afsluiten. Deze overeenkomst beschrijft het beleid voor het betreffende wooncomplex en ook alle afspraken die er zijn gemaakt tussen Portaal en de bewonerscommissie op bijvoorbeeld het gebied van leefomgeving (schoon, heel en veilig) en de overlegstructuur.

 

Portaaldirecteur Christoffel Klap en mevrouw B. de Feber- Mulder, voorzitter van de BC Muiderkring.
 

Portaal sluit samenwerkingsovereenkomst met bewonerscommissie Muiderkring

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: