Portaal levert Trisor feestelijk op

6 June 2012

Afgelopen donderdag heeft Portaal in Leiden het wooncomplex Trisor aan de Diamantlaan feestelijk opgeleverd. Hiermee is een project van 10 jaar voltooid en is de Hoge Mors in Leiden een uniek wooncomplex rijker.
De feestelijk oplevering van Trisor bestond uit twee delen. In de middag was er een miniconferentie voor de wijk. Met 65 belangstellende professionals en bewoners zijn er diverse thema’s (groen, burendag, elan in de wijk en kunst in de wijk) op een creatieve manier besproken. De aanwezigen kwamen met veel creatieve en goede ideeën om de sociale cohesie van Trisor en de wijk op een positieve manier te verbeteren. Van jeu-de-boulebaan tot een kunstwandeltocht, allemaal goede plannen waar de diverse partijen als Libertas, de gemeente en de zorgpartijen in Trisor mee aan de slag kunnen gaan.

Aansluitend aan de conferentie was er een opleveringsfeest. Trisor werd tijdens deze bijeenkomst, figuurlijk, weer terug gegeven aan de bewoners en de wijk. Met de onthulling van de fotocollage "De mensen van Trisor" door wethouder van Woensel en een vertegenwoordiging van de bewoners, is Trisor officieel opgeleverd. Trisor is weer van de mensen in plaats van van de stenen.

Trisor is een uniek wooncomplex. Het zorgt voor een verrijking in de wijk. Door de variatie van wonen en voorzieningen biedt dit deel van de wijk de bewoners een comfortabele woonomgeving. Trisor biedt ruim 300 merendeels levensloopbestendige huur- en koopwoningen: Hierbij werkt Portaal samen met drie zorginstellingen Libertas Leiden, zorggroep ’s Heeren Loo en GGZ Leiden Rivierduinen. Van woningen voor ouderen en mensen met een beperking tot een fietsenwerkplaats en lunchroom: Trisor verbindt bewoners en bezoekers van De Hoge Mors met elkaar en met hun omgeving.

 

 

Portaal levert Trisor feestelijk op

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: