Nieuwe directeur voor Portaal Leiden

2 January 2013

Per 1 februari begint Bianca van den Oever als nieuwe directeur van Portaal in Leiden.  Zij vervangt hiermee Christoffel Klap die 4 ½ jaar deze functie in Leiden bekleedde. Klap wordt directeur van de Portaalvestiging in Eemland (Amersfoort, Soest en Nijkerk). 

Bianca van den Oever werkt al ruim 9 jaar bij Portaal. Eerst als manager klantbeheer en vervolgens als gebiedsmanager in de regio Utrecht. Daarna als Verkoopmanager en de afgelopen twee jaar als Programmamanager voor Het Nieuwe Werken en Het Huis van Portaal. Daarvoor werkte Bianca in het bedrijfsleven. Van den Oever brengt een vernieuwende en verfrissende blik mee die ze combineert met ruime ervaring in de volkshuisvesting.

 Deze veranderingen maken deel uit van een directeuren-carrousel binnen Portaal. De directeur van Eemland, Vincent van Oordt, wordt de nieuwe directeur van Portaal in Arnhem en Nijmegen. Marco de Wilde, voorheen directeur van Arnhem vertrekt naar Portaal in Utrecht en de huidige directeur van Utrecht, Trees van Haarst, wordt directeur van een aantal algemene diensten in het Huis van Portaal, het hoofdkantoor van Portaal.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: