Nieuw e-book: Toverballen voor het brein

1 November 2011

Toverballen voor het brein. Zo heet het e-book dat Sigrid van Iersel heeft geschreven over de toepassing van storytelling bij het schrijven van waar gebeurde verhalen. Sigrid is een vaste bewoner van UNIT-2 in het Huis van de Communicatie.

Verhalen hebben bijzondere krachten. Ze zetten de verbeeldingskracht in werking. Ze laten je meevoelen met de hoofdpersoon. Ze zorgen ervoor dat de boodschap beklijft. Het e-book Toverballen voor het brein. Elf magische verhaalkrachten voor tekstschrijvers vertelt hoe je deze krachten koppelt aan de praktische uitvoering in geschreven teksten. Laagje voor laagje ontsluiert het boek de geheimen van verhalen en vertelt wat een tekstschrijver daarmee kan doen.

Auteur:
Sigrid van Iersel houdt zich als schrijver en journalist bezig met creatief denken en storytelling. Eerder publiceerde zij de boeken Lenig Denken (samen met Marenthe de Bruijne en Rineke Rust) en Spoedassistentie Hoek van Holland.

Bestellen:
Je kunt het e-book Toverballen voor het brein bestellen door een mail te sturen aan Sigrid@verhaallijnen.nl. Meer informatie over het boek vind je op www.verhaallijnen.nl.
 

Nieuw e-book: Toverballen voor het brein

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: