Nagenietenvandevakantie-ontbijt: Heerlijk!

19 August 2010

Het Nagenietenvandevakantie-ontbijt was puur genieten. Manager-in-opleiding Max Kidsom had alles uit de kast gehaald om van dit ontbijt iets bijzonders te maken. En hij had succes. De 52 ‘bewoners’ van Nieuwe Energie die zich voor dit ontbijt hadden aangemeld genoten met volle teugen.

“Oh, wat heerlijk, ik neem cornflakes”, klonk het toen het buffet was geopend. De geurige warme broodje vonden gretig aftrek, evenals de croissants, de klaarliggende boterhammen, het uitgebreide broodbeleg: zoet, hartig, vlees, tomaten. En, niet te vergeten, een lekker ouderwets gekookt ei. Alles omspoeld met jus d’orange, thee of koffie.

De grote winst van dit heerlijke ontbijt was het sociale aspect. Men groepte samen, er werd gelachen en veel gepraat. Of die gesprekken over de vakantie gingen hebben we niet kunnen achterhalen, maar gezellig was het wel.
De beloofde vakantiefotopresentatie moest helaas, wegens het geringe aantal foto’s dat we ontvingen, vervallen. We zullen ze op een later moment op deze site presenteren.
Max bedankt... chapeau!

mg 4113

 

Nagenietenvandevakantie-ontbijt: Heerlijk!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: