Muur eruit, vrouw erbij, tijd voor een burenborrel

19 May 2010

Het is er toch van gekomen: de eerste vrouw bij Swis. Van schrik zijn er ook meteen weer twee nieuwe mannen bij gekomen. En toen werd de unit te klein. Kom dat vieren op 27 mei! Plus: een sneak preview van www.verkiezingskaart.nl.

Vorige week is de muur tussen unit 3 en 4 neergehaald omdat Swis uit zijn jas groeit. Met nieuwe ontwikkelaars Bob en Arnoud en – daar is ze, die vrouw – hoofd communicatie en marketing Marije was die ene unit te klein. Matthias: “En zoals ze zeggen: het pand naast je komt maar één keer vrij.” Dat allemaal vieren we met een borrel voor de buren op donderdag 27 mei om 16:00 uur bij Swis in de unit. Laat even weten of je komt op info@swis.nl. (Gaan we daarna met zijn allen om 17:00 uur naar de borrel van Communicatiekring Rijnland.)

Benieuwd wat er bij Swis binnenkwam en er in het vat zit? Lees dat hieronder. Plus: een sneak preview.
 
  • Stephan overlegt met Rail Cargo [www.railcargo.nl] over een nieuwe website die het vervoer over het spoor moet bevorderen. Na de site voor de gewone treinreiziger (www.treinreiswinkel.nl) doen we dus nu ook de goederen!
  • Alexander maakte samen met de Reclamefabriek voor de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland www.watdoeje.nl, zijn eerste eigen project.
  • Hans, onze iPhone-app-ontwikkelaar, voegt op dit moment de uitgids van Leiden toe aan de Stadsgids van Leiden Marketing. (http://www.swis.nl/portfolio/digitale_stadsgids_leiden)
  • SNEAK PREVIEW Matthias, Hendrik, Erwin en Marije zijn hard bezig om van www.verkiezingskaart.nl voor de verkiezingen van 9 juni dé site te maken waar alle resultaten van alle gemeenten te zien zijn zodra de stemmen geteld zijn. Eerder dan Nova. Kom naar de borrel en bekijk hem alvast!
 
Wij willen wel met jou
Swis werkt graag samen met leuke mensen. En als die ook nog onze buren zijn, des te leuker! Loop je dus vast bij het nadenken over online oplossingen voor het creatief zichtbaar maken van grote hoeveelheden informatie? Doe je iets met online kaarten en denk je: dat kan mooier en handiger? Of wil je crossmediaal publiceren en kan het ding niet wat jij in je hoofd hebt? Loop dan eens binnen of bel ons op 071 576 13 23. We wonen niet voor niets in één Huis , toch?
Muur eruit, vrouw erbij, tijd voor een burenborrel

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: