Loopbaantips#3

26 June 2012

vianova 1

Je bent 40’er, hebt werk, maar toch…

De 40’er heeft het vaak onnoemelijk druk: de werkdruk is hoog, tijd is geld. Thuis vragen de gezinstaken en het sociale leven alle aandacht, vooral als je vrouw bent. De 40’er van nu heeft doorgaans heel wat ballen in de lucht te houden. Hij heeft meestal werk, maar de onzekerheid op de arbeidsmarkt neemt toe. Organisaties zijn constant in beweging en reorganiseren voortdurend. Wat doe je als je uitgekeken bent op je baan, als je niet door één deur kunt met je manager en niet erg gemotiveerd meer bent? Dan is het tijd om in actie te komen, juist nu je nog in de veertig bent. Als je aarzelt, wacht dan niet tot je de vijftig bent genaderd. Alle verhalen over mobiliteit op de arbeidsmarkt ten spijt, de realiteit is, dat je na je 47ste steeds moeilijker van baan kunt veranderen.

‘Loopbaan-APK’ vergoed?
Werkgevers die vooruit kijken, investeren in de loopbaanontwikkeling van hun medewerkers vanaf de dag dat ze in dienst komen. De praktijk blijkt anders. Toch staat in veel cao’s zwart op wit, dat medewerkers eens in de 3 tot 5 jaar recht hebben op een loopbaantraject. Maak hier gebruik van! Informeer naar de mogelijkheden bij je manager en P&O-functionaris. Juist in deze turbulente tijd, is het belangrijk om je levensverhaal te kennen en er jouw betekenis voor je loopbaan aan te geven. Dat geeft houvast. VIANOVAwerk is gespecialiseerd in het werken met het levensloopverhaal en kan je hierbij helpen.

Levenslooparrangement
Tijdens het Levenslooparrangement van VIANOVAwerk ga je aan de slag met jouw levensverhaal. Je ontdekt waar je aanleg voor hebt en wat je kwaliteiten en belemmeringen zijn. Wat belangrijk is voor jou in werk en hoe je je verder wilt ontwikkelen. Je hebt er je hele verdere leven plezier van. Ook als je bij een reorganisatie keuzes moet maken, is inzicht in jouw loopbaan essentieel. Graag nodig ik je uit om drie dagen naar de historische stad Leiden te komen en mee te doen aan het levenslooparrangement. Een intensief loopbaantraject, precies afgestemd op jouw situatie. Zelfwerkzaamheid op bijzondere plekken, afgewisseld met gevarieerde ontspanning.
Na drie dagen weet je welke kant je op wilt met je loopbaan.
Kijk op www.vianovawerk.nl, mail naar info@vianovawerk.nl of bel 06.21980017 en ik vertel je alles over dit bijzondere arrangement.
 

AGENDA

zomer 2012

LEVENSLOOP-ARRANGEMENT
juli, augustus, september 2012

woensdag t/m vrijdag of
3 losse dagen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: