Locus Architecten vertrekt uit Nieuwe Energie

31 January 2014

Ianthe Mantingh van  Locus Architecten in unit 15 gaat ons verlaten. Ze gaat per eind januari verhuizen naar een prachtig pand aan de Raamsteeg 2.

“Met ontzettend veel plezier heb ik gewerkt in Nieuwe Energie, een prachtige werkplek. Ik heb genoten van het binnenvallende zonlicht, de hoge ruimtes, de mooie doorkijken vanaf mijn schetstafel. Binnen het pand heb ik veel contacten gelegd, heerlijk die bedrijvigheid om me heen.”

logo_locus_tagsite.jpgAfgelopen anderhalf jaar is Locus bezig geweest met onderzoeken, opzetten en organiseren. Zo zijn er meerdere herbestemmingopgaven geïnitieerd, waarvan in ieder geval een mooie doorgaat: het ID college aan de Groenhazengracht/Rapenburg gaan ze verbouwen tot 17 luxe appartementen.

Maar er waren vele andere bezigheden:

Met de gemeente Leiden is onderzocht wat de nieuwe mogelijkheden en kansen zijn voor de ROC schoolgebouwen en de naastgelegen sportvelden van het Haagwegkwartier.

Voor Elan Wonen (Haarlem) is er een studie gedaan naar seniorenwoningen in Spaarndam.

Voor het RAP heeft ze de organisatie van de “Stand van de Stad” gedaan, een talkshow die ontwikkelingen in de ruimtelijke ordening voor een breed publiek bespreekbaar maakt. NB: woensdag 19 februari is de volgende in Scheltema.

Ze heeft het lustrumfeest van vijf jaar Nieuwe Energie met erg veel plezier georganiseerd.
En als klap op de vuurpijl heeft ze aan het eind van 2013 gewerkt aan het Architectonisch Ontwerp van 20 eengezinswoningen in Mariahoeve, Den Haag.

Vanaf eind januari is Locus te vinden in het oude monumentale onderkomen van Naturalis, aan de Raamsteeg in Leiden.  raamsteeg2 lengte
Je bent er erg welkom om eens te kijken

www.locusarchitecten.nl

http://twitter.com/Locustweet

T. 071 8889890

M. 06 45192533

Locus Architecten vertrekt uit Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: