Ik ben een Grup

14 November 2011

Wie kent ze niet, de Yup, Bal en Dinki? De Nederlandse samenleving bestaat uit talloze ‘typetjes’. Soms herkenbaar, soms gecamoufleerd. Met de voortsnellende individualisering neemt die camouflage almaar toe. Een beetje VVD én een beetje GroenLinks. Je mag hip en cool zijn én klassiek. Spiritueel én luie strandvakanties. De vaste ijkpunten van weleer wankelen op hun grondvesten.

De maatschappij verandert. Maar ook mensen veranderen en daarmee de hokjes waarin we mensen graag willen plaatsen. Was u vroeger een Yup, dan is de kans groot dat u nu een Mokka bent (Mondige Ouderen, KapitaalKrachtig en Actief ).

In welk hokje past u? Rob Benjamens en Jan Peter van Doorn hebben 54 gangbare typen op een rijtje gezet en voorzien van een rake, soms hilarische beschrijving. Met als resultaat een handig naslagwerk(je) voor de marketeer die weer grip op de consument wil krijgen. Voor u betekent dit boekje avondvullend plezier door uzelf, collega’s, vrienden en familieleden onbevangen in een hokje te plaatsen.

Auteurs
Rob Benjamens heeft een lange staat van dienst in marketing, communicatie en algemeen management. Na carrières bij Gouden Gids, Reclamebureau RJA en Saatchi & Saatchi, gaf hij jarenlang leiding aan het eigen bureau Benjamens Van Doorn Euro RSCG. Hij vervulde talloze voorzitterschappen van diverse brancheclubs. In 2007 startte Rob, samen met enkele vakgenoten, Conclusion Communication Architects, consultants in reclame.

Jan Peter van Doorn werkte als strateeg bij Prad (later Publicis) en JWT. Vervolgens had hij zijn eigen bureau: Benjamens van Doorn Euro RSCG. Hij maakte werkt voor onder andere Heineken, Douwe Egberts, Nuon, ABN, Achmea, Unilever, Delta Lloyd en diverse ministeries. Sinds kort is hij actief als founding partner van The Food Agency.

Boekgegevens
titel : Ik ben een Grup
ondertitel : 54 hokjes om jezelf, collega’s, vrienden en familie in onder te brengen
auteur : Rob Benjamens & Jan Peter van Doorn
uitgever : Van Vliet Uitgevers
isbn : 978 90 78263 00 5
druk : 1ste druk, november 2011
omvang : 144 pagina’s
winkelprijs : € 14,95 – verkrijgbaar bij (internet)boekhandel en uitgever

Het perfecte cadeau voor relatie en personeel. Aantrekkelijke korting bij afname van meer exemplaren! Kijk op www.ikbeneengrup.nl
 

Ik ben een Grup

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: