Heerlijke Food & Film smaakt naar meer

13 April 2012

De Food & Film die Pico Communicatie in opdracht van de Communicatiegroep Nieuwe Energie voor de zesde keer organiseerde was bijna uitverkocht. Het was gezellig druk in het sfeervolle restaurant van Nieuwe Energie. Leerlingen van het ROC verwenden, onder leiding van Stichting Werkend Leren voor Horecatalenten, de gasten met een heerlijk voorjaars-driegangenmenu. Aansluitend genoten zij van de film Eden.

De bezoekers werden feestelijk welkom geheten met een frisse Prosecco of uitnodigende alcoholvrije cocktail . De leerlingen van het ROC hadden het restaurant van Nieuwe Energie prachtig ingericht en de zorgvuldig gedekte tafels en het prachtige kunstwerk ‘Boom der verleiding’ in het hart van het restaurant zorgden voor de juiste sfeer.

Zowel het diner als de film Eden bleken een schot in de roos. De bezoekers waren na afloop vol lof en zeiden al uit te kijken naar de volgende Food & Film.

fenf12 4 2012 a

  • Caroline Piet van Pico Communicatie interviewde na afloop  Joop Wesseling (Sitchting Werkend Leren voor Horecatalenten) en de horecatalenten zelf.
Heerlijke Food & Film smaakt naar meer

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: