GEZOCHT! ZZP'ers in de communicatie- en creatieve sector

18 January 2010

Turbine: dat wordt de naam van de kantoorunit ingericht voor ZZP'ers in het gebouw Nieuwe Energie in Leiden. Turbine is vanaf 11 februari a.s. operationeel en bevindt zich in het Huis van de Communicatie van Nieuwe Energie. Hier zijn sinds twee jaar diverse kleine en middelgrote bedrijven gevestigd in de communicatiesector. Nieuwe Energie biedt daarnaast ook onderdak aan Portaal Leiden, het ROC en stichting De Binnenvest.

Turbine is speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers of ondernemers die al 2 of 3 jaar actief zijn in de communicatie -of creatieve sector. Met dit initiatief bieden we Leiden een gevarieerd netwerk waar niet alleen 'potentiële' opdrachtgevers een diversiteit aan opdrachten kwijt kunnen maar ook de ondernemers onderling van elkaar en met elkaar kunnen profiteren.

In Turbine komen 18 werkplatforms, een gemeenschappelijke vergaderplek, een stilteruimte en een hoek om te ontspannen. De werkplekken zijn voor 'eigen' gebruik en bestaan uit een verrijdbaar platform van 2.10 x 2.10 m met daarop een in hoogte verstelbaar bureau, een bureaustoel en een kast. Naast de huur van de 'eigen' werkplek kun je ook nog 15 uur per jaar gebruik maken van de algemene vergaderzalen op de begane grond in Nieuwe Energie.

De maandhuur bedraagt EUR 385,- exclusief BTW en inclusief servicekosten.

  • Ben jij een startende ondernemer of werk je reeds een paar jaar voor jezelf?
  • Ben jij in staat de huur te betalen?
  • Komen de muren van je zolderkamer op je af en heb jij de behoefte en de wil om samen te werken met andere bedrijven in jouw sector?
  • Heb jij de behoefte je verder te ontwikkelen als ondernemer en door te groeien op kwalitatief en financieel vlak?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse in het huren van een werkplek in deze inspirerende werkomgeving, neem dan voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Bart Muller van Portaal Leiden op het nummer 0800-767 82 25.

 Kijk hier voor meer informatie

Interne voorwaarde:

Om de onderlinge samenwerking tussen de ondernemers optimaal te maken, streven wij naar een gezonde balans tussen de verschillende creatieve disciplines. Bij de selectie houden wij daar rekening mee.

 

GEZOCHT! ZZP'ers in de communicatie- en creatieve sector

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: