Geef het beste van jezelf in tijden van verandering

17 August 2011

In een tijd van grote veranderingen sta je voor de uitdaging het beste van jezelf in te zetten. Je bent druk aan het werk, maar je weet dat je beter tot je recht zou kunnen komen. Je hebt het verlangen om een volgende stap in je professionele en persoonlijke ontwikkeling te zetten, die jou, je bedrijf en wellicht zelfs het grotere geheel ten goede komt. Herkenbaar? Werk is leuk uitdagend, en bevredigend als jij daarin kwijt wat je te bieden en hebt en waar je dus ook van nature goed in bent.

Tijdens de Professionele Boost benoem jij jouw unieke talent. Tevens krijg je inzicht in je tegenkracht: een ingesleten patroon wat je soms weerhoudt het beste van jezelf te laten zien. Door bewustzijn te ontwikkelen over hoe je talent en je tegenkracht op elkaar inwerken krijg je meer regie over je eigen handelen. Je bent beter in staat richting te geven aan je visie en werk. Eigen initiatief en creativiteit worden versterkt. Je krijgt tools in handen die je helpen om boven jezelf en je dagelijks gedoe uit te stijgen.

De Professionele Boost bestaat uit drie workshops van 1 dagdeel

  • Maandag 12 sept 13:00-17:00 uur
  • Dodonderdag 22 sep 9:00-14:00 uur (incl lunch)
  • Woensdag 12 okt 8:00-12:30 uur (incl ontbijt)

Locatie:

  • Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, Leiden

Investering:

  • € 600 excl. 19% BTW + 2 uur werk vanuit je talent

Voor meer informatie over de professionele boost, neem contact op met drs. Belinda Vos: telefonisch via o6 - 43 25 83 50, of per email: belinda@leidentalentbooster.nl
Zie ook onze website: www.leidentalentbooster.nl.
 

Geef het beste van jezelf in tijden van verandering

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: