Even voorstellen: Red architectuur - interieur.

6 September 2011

Op 18 juli j.l. heeft Red architecten haar intrek genomen in Unit 1 op de begane grond van de Nieuwe Energie.

Red architecten is in 2003 opgericht door David Atlas en Frans Kooijmans. Het bureau is dan gevestigd op een unieke locatie aan de Kaag, in het gebouw van de jachthaven in Warmond.
Op 27 juni 2010 worden we getroffen door een grote brand. Het gebouw van de jachthaven, en het kantoor van Red architecten, gaat geheel verloren. Doordat wij in Noordwijk de beschikking kregen over een compleet ingericht kantoor als tijdelijke huisvesting was ons bureau binnen enkele dagen na de brand weer operationeel.

Na een intensieve zoektocht in de omgeving van Leiden kwamen we in contact met Portaal die een ruimte beschikbaar had in 'Nieuwe Energie'. Het is een inspirerende en creatieve omgeving, waar we ons al direct helemaal thuis voelen. We hopen in de komende tijd kennis te maken met de overige in Nieuwe Energie gevestigde bedrijven.

Red architecten is werkzaam als architect voor nieuwbouw van kantoor- en bedrijfsgebouwen en als interieurontwerper van kantoren, showrooms en hotels.
Een voorbeeld van een kort geleden opgeleverd project is het nieuwe hoofdkantoor van Exact langs de snelweg A13 (Den Haag – Rotterdam) te Delft.
Red architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwbouw, evenals het complete interieurontwerp.
De laatste jaren zijn we steeds meer actief in de herinrichting van bestaande kantoren, hotels, e.d. Zo worden bestaande en gedateerde interieurs getransformeerd naar een moderne werkomgeving. Wij denken dat het hergebruik en revitalisering van bestaande gebouwen een van de meest duurzame toepassingen is en van groot belangrijk voor onze toekomst.
Voor meer informatie over ons bureau en de projecten: www.re-d.nl.

Wij hopen samen met onze medewerkers een plezierige tijd in 'Nieuwe Energie' tegemoet te gaan.
David Atlas
Frans Kooijmans
 

Even voorstellen: Red architectuur - interieur.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: