Even voorstellen: Barthel Brussee

4 March 2010

Ik ben Barthel Brussee. Ik ben werkmeester voor de creatieve afdeling bij De Zaak. Als er wat bedacht, getekend, gebouwd of geschilderd moet worden bij De Zaak, dan ben ik er bij betrokken. Maar net als mijn collega's die bij de Zaak werken, zijn er talloze andere dingetjes die moeten worden afgehandeld op een werkdag. Dat maakt mijn baan zo afwisselend.

Het leukste
Het leukste aan mijn baan is het contact met deelnemers en collega's. Ik heb daar bewust voor gekozen omdat ik voor de rest van de werkweek een nogal solitair beroep heb. Ik ben ben beeldend kunstenaar. Dat houdt in dat ik in mijn eentje in een atelier werk aan schilderijen. Mooie bijkomstigheid van mijn werk binnen NE is dat ik alle gelegenheid heb om te netwerken binnen het hele gebouw. Heel belangrijk voor een zelfstandig werkende kunstenaar! Ik ben dan ook een groot voorstander van verdere kruisbestuivende activiteiten binnen Nieuwe Energie

Rotspartij
Momenteel werk ik vooral aan het voltooien van de bekende rotspartij bij ons in de centrale ruimte. het frustrerende is dat ik daarbij soms moet wachten op financieel groen licht voor bepaalde onderdelen. Dat vertraagt.

Verspillend
O ja. wat ik niet begrijp is dat het gebouw zo verspillend bezig is. De verwarming staat belachelijk hoog, het licht is dag en nacht aan, recycling staat hier in de kinderschoenen. Dat zou beter moeten.
 

Even voorstellen: Barthel Brussee

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: