Even voorstellen: Aletta van 't Hoog

30 August 2011

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen wij ‘bewoners’ van Nieuwe Energie aan u voor. Deze keer is het Aletta van ‘t Hoog. Zij is werkzaam in unit 6 als eigenaar van VIANOVAloopbaanbegeleiding.

Wat doe jij bij VIANOVAloopbaanbegeleiding?

Na een carrière in HRM, heb ik me gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Medewerkers die ontevreden zijn met hun werksituatie, leer ik inzien hoe dat komt en wat ze eraan kunnen doen. Zo nodig help ik bij het verwerven van een baan.

Wat vind je van Nieuwe Energie?

De eerste keer dat ik in de Nieuwe Energie kwam, was ik meteen verkocht. Zoals het gebouw gerenoveerd is, de inrichting, het restaurant, de ideale werkplek voor een ZZP’er zoals ik.

Met wat voor werkzaamheden ben je op dit moment bezig?

Ik ben nu en het hele jaar door bezig met het begeleiden van cliënten en stop veel tijd in netwerken om dé loopbaanadviseur te worden voor nieuwe organisaties. Nu richt ik mij speciaal op de acquisitie voor de Sleutelworkshops die ik iedere maand geef en op een Sociaal Media plan.

Wat mis je bij Nieuwe Energie?

Je moet behalve met de mensen van je eigen unit, echt moeite doen om in contact te komen met anderen. Ik ben hier gaan zitten, niet omdat ik geen goede werkplek had, maar om niet alleen te zitten. Daarom zou ik een borrel van NE’ers elk kwartaal leuk vinden of bestaat dat al?
 

Even voorstellen: Aletta van 't Hoog

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: