Even voorstellen: Alard Schuurhuis

4 May 2010

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen wij ‘bewoners’ van Nieuwe Energie aan u voor. Deze keer is het Alard Schuurhuis. Hij is werkzaam bij Portaal als Adviseur verkoop en bijzondere verhuur.

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Alard Schuurhuis. Ik ben 45 jaar en sinds 1991 werkzaam bij Portaal (en zijn voorgangers). Mijn functie is Adviseur Verkoop en Bijzonder Verhuur. Allereerst houd ik mij, samen met mijn collega Bart Muller, bezig met het uitponden van verkoopcomplexen. (Uitponden is een pand verkopen na vertrek van de huurder, dus als het pand in vrije staat is.)
Daarnaast hebben Bart en ik de taken verdeeld. Ik houd mij meer bezig met de Vereniging van Eigenaren en Bart is het aanspreekpunt voor het Bedrijfs Onroerend Goed waaronder Nieuwe Energie valt. We zijn wel elkaars achtervang.

Wat mis je in NE?
Je merkt dat na twee jaar de samenhang van bedrijven binnen Nieuwe Energie afneemt. Misschien is het WK voetbal aanleiding om gezamenlijk iets te ondernemen?

Wat vind je het leukste in NE?
Nieuwe Energie is een mooi pand met veel bedrijven die elkaar kunnen aanvullen. De voordelen daarvan hebben wij zelf ervaren door een verkoopcampagne voor te bereiden en uit te werken met een van de bedrijven die ook in Nieuwe Energie huurt.

Met wat voor projecten ben je op dit moment bezig?
Op dit moment zijn we bezig met het aanwijzen van nieuwe verkoop complexen.
Dit is een veelomvattend en secuur werkje want er komt meer bij kijken dan alleen maar iets roepen en splitsen. Samen met de afdeling Marktontwikkeling kijken we naar de opbrengst en de toekomstvisie van een complex en hoe courant een complex is.
Er komt ook een drukke periode aan want we moeten met de Verenigingen van Eigenaren vergaderingen beleggen. Wettelijk moet je met zo’n vereniging zes maanden na afsluiting van het boekjaar een jaarvergadering gehouden hebben en aangezien Portaal Leiden een kleine 20 Verenigingen van Eigenaren heeft is het even doorkachelen.
 

Even voorstellen: Alard Schuurhuis

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: