Drukdomein.nl naar Uitgeverij Compres

5 March 2012

Een beursprimeur voor Uitgeverij Compres: per 1 maart 2012 neemt zij de activiteiten van Drukdomein.nl over! De uitgeverij, bekend van Compres, Pers en Print Buyer, neemt dan de exploitatie over van initiatiefnemer en oprichter Theo Vermeulen. Sinds de introductie in mei 2011 bleek al snel dat er veel synergie mogelijk is tussen de titels van Uitgeverij Compres en Drukdomein.nl.
Directeur Wim Findhammer van Uitgeverij Compres stelt: ‘Het is een mooie uitbreiding van het huidige portfolio in de snelgroeiende markt van web2print.’ Theo Vermeulen vult aan: ‘Drukdomein.nl is voor de gebruikers een uitstekend en onafhankelijk platform voor opdrachtgevers. Het geeft een praktisch overzicht van bijna 200 bedrijven die inmiddels op dit terrein actief zijn.’
Recent is de website uitgebreid met een overzicht voor klanten om gebruikte websites te beoordelen. De volgende stap zal zich verder richten op de mogelijkheid van vergelijking in combinatie met kwaliteitsmeting. Dit zal met de reeds geïntroduceerde drukwerkmonitor van Print Buyer klanten eenvoudig en snel op weg helpen om de juiste keuze in het enorme aanbod van web2print te maken. In de komende Print Buyer van maart 2012 zal het vakblad ruimschoots aandacht besteden aan het fenomeen ‘internetdrukkers’. DrukDomein.nl is gestart in 2011 met als doel onafhankelijke, objectieve en deskundige informatie te geven over de producten, diensten en tarieven van online drukkerijen. DrukDomein.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Aanbieders hebben dus geen zeggenschap over de activiteiten en getoonde informatie op de site. DrukDomein.nl streeft naar het neerzetten van een zo compleet mogelijk beeld van de markt per drukwerksoort. In de praktijk zal steeds zo’n 90 procent van het totale aanbod opgenomen zijn.
Voor meer informatie en/of vragen:
Wim Findhammer Uitgeverij Compres, 070-516 15 17 of Theo Vermeulen 06-5316 2424


 

Drukdomein.nl naar Uitgeverij Compres

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: