DRUK NAJAAR VOOR MAGAZINE ON THE SPOT

20 October 2014

Het product ‘Magazine on the Spot’ is een regelrechte hit. Tot 1 december gaat er nog minstens acht keer een team van Unit-2 professionals op pad om in een dag een digitaal magazine te maken. 

Voor wie zoal?

universiteit_leiden_logo.jpg

Voor de Universiteit Leiden (‘Diversity Day 9 november’), Nuffic (‘Talent Day’), Kunstbalie Oirschot, Nationale Nederlanden en het ministerie van OCW (‘Kracht on Tour’). Onlangs, voor een klantendag van Logius (BZK), was er zelfs een Magazine on the Spot-team van tien personen op de been. Ook voor volgend jaar loopt de agenda al aardig vol. Zo vol dat het nog een kwestie van tijd is dat we met meerdere teams zullen moeten gaan werken.

 

De samenwerking met Universiteit Leiden begint steeds hechter te worden. Naast een Magazine on the Spot zijn Karlijn, Robin, Jorieke en Eric ook al betrokken bij de publiciteit vooraf aan dit symposium. Bovendien doet Eric eenmalig de 

u meet

eindredactie van U-meet, een digitaal magazine dat verschijnt in het Weekend van de wetenschap (4 en 5 oktober 2014). Met daarin verslagen van activiteiten met als doel het draagvlak voor het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek te versterken.

DRUK NAJAAR VOOR MAGAZINE ON THE SPOT

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: