De Italiaanse film Big Night bij Food & Film

30 August 2010

Een heerlijk diner gevolgd door een verrukkelijke film zijn dé ingrediënten voor een gezellige avond. Op woensdag 8 september kan iedereen die van film houdt en dat graag combineert met een etentje vanaf 17.30 uur bij ons genieten. Tevens een mooie gelegenheid om uw relaties kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Nieuwe Energie.

Italiaans
Op 8 september kunnen de liefhebbers van lekker eten en film weer van een heerlijk Food & Filmavond genieten. Deze keer is er een mooi Italiaans menu dat naadloos aansluit bij de smakelijke Italiaanse film Big Night.
In Big Night openen twee Italiaanse broers een restaurantje in New York. Primo is de briljante chef, die weigert zijn kooktalent te verkwisten aan de banale schotels die de klanten verwachten. Secondo is de gladde zakenman, die bereid is tot compromissen om het hoofd te kunnen bieden aan de moordende concurrentie.
Het is een heerlijke film waarmee acteur Stanley Tucci debuteert als regisseur en scenarioschrijver. Door de aanstekelijke bereiding van klassieke Italiaanse gerechten krijg je zin om zelf in de keuken te gaan staan.

Kaartjes voor deze avond zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur verkrijgbaar bij de koffiebalie van het restaurant. De kaartjes kosten in de voorverkoop t/m  2 september slechts € 12,50 per stuk. Na die datum kosten ze €15,00.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

De Italiaanse film Big Night bij Food & Film

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: