De Duitse film Eden bij Food & Film in Nieuwe Energie

28 March 2012

Een heerlijk diner gevolgd door een verrukkelijke film zijn dè ingrediënten voor een gezellige avond. Op donderdag 12 april kan iedereen die van film houdt en dat graag combineert met een etentje vanaf 17.30 uur genieten in Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden.

Het succes van de vorige Food & Film was groot. Zo groot dat het Leids Film Festival en Nieuwe Energie besloten dat dit voor de zesde keer voor herhaling vatbaar is. Op 12 april kunnen de liefhebbers van lekker eten en film weer van zo’n heerlijke Food & Filmavond genieten.
Deze keer met een verrassend voorjaarsmenu dat naadloos aansluit bij de verrukkelijke film Eden. Een film om van te watertanden. De film vertelt het verhaal van Eden, getrouwd en moeder van de 5-jarige Leonie. Eden valt als een blok voor de verleidelijke keuken van excentriek meester-kok Gregor. Hun geheime culinaire ontmoetingen bevrijden beiden uit de dagelijkse sleur. Edens huwelijk bloeit zichtbaar op en ze raakt eindelijk zelfs weer zwanger. Geheimen zijn echter moeilijk te bewaren in het dorpje waar ze wonen. Als haar man het eten van Gregor proeft, begrijpt hij dat hij snel wat moet doen om zijn vrouw niet te verliezen...

Kaartjes
Kaartjes voor deze avond zijn vanaf vrijdag 30 maart tussen 8.00 en 11.00 en 14.00 tot 16.00 uur verkrijgbaar bij de koffiebalie van het restaurant Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden.
Tot en met vrijdag 6 april kunt u de kaarten kopen à € 17,50 in de voorverkoop.
Vanaf 7 april kosten de kaarten € 20,00 per stuk.
U kunt de kaarten ook telefonisch reserveren: 071 58 242 24 of per e-mail: nieuwe.energie@gmail.com
Gereserveerde kaarten dienen voor vrijdag 6 april 16.00 uur op vertoon van uw uitgeprinte e-mail bestelling aan de koffiebalie van het restaurant Nieuwe Energie te worden afgehaald.

De Duitse film Eden bij Food & Film in Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: