‘Cowboys in da Hood’ nieuwe musical voor groep 8

31 January 2012

Met hun eerste groep 8 musical ‘Cowboys in da Hood’ zetten componist Tomas Postema en toneelschrijver en theaterdocent Karlijn Broekhuizen gelijk hun handtekening: ze schreven een hippe, theatrale, spannende musical over heldendom en moed. Een musical waar niet één iemand de sterrenstatus heeft, maar met dertig ware helden. Met dappere cowboys, zingende pistolen, dansende cactussen en liedjes met hitpotentie.

Basisscholen kunnen via de website www.opzolderproducties.nl een fragment van de tekst en de handleiding lezen, een aantal van de liedjes beluisteren en educatief materiaal voor de hele school bestellen. In een aantal lessen bereiden de docenten van de andere klassen zo hun leerlingen voor op het kijken naar de musical. Ook voor ondersteuning op het gebied van muziek, dans of toneel kunnen scholen bij Op Zolder Producties terecht.

Na bestelling ontvangt de school een volledig pakket, met daarin het benodigde aantal tekstboekjes voor de leerlingen, een handleiding, een CD met alle liedjes en de opvoeringrechten.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.opzolderproducties.nl en bestel een gratis proefpakket.
Je kunt nook contact opnemen met: Karlijn Broekhuizen: karlijn@bureauopzolder.nl, telefoon: 06.23399860.

Componist Tomas Postema en toneelschrijver en theaterdocent Karlijn Broekhuizen richtten in 2011 samen Op Zolder Producties op. Een productiebedrijf met een missie: op muzikaal en theatraal gebied meer uit de afscheidsmusical van groep 8 halen.

‘Cowboys in da Hood’ nieuwe musical voor groep 8

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: