Broodfonds voor zelfstandigen in Nieuwe Energie

4 May 2016

Jij hebt misschien ook wel eens nagedacht over een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. En misschien bedacht: ja, nuttig, maar duur...En bovendien: krijg ik wel geld als er echt iets aan de hand is? 
Mocht je nou ook dit soort gedachten hebben - net als wij - en nog steeds niks geregeld hebben: dan is misschien een Broodfonds iets voor jou. 

Wij van Nieuwe Energie gaan een eigen broodfonds starten. Heel in het kort: je spaart daarbij op een eigen bankrekening (het blijft jouw geld) en - in tijden van nood - help je naar rato een ander. Om zo'n broodfonds te starten hebben we minimaal 25 deelnemers nodig. 

broodfonds.jpgWil je meer weten? Op deze pagina 'Hoe het werkt’ kan je veel informatie verschaffen. Bijgevoegd ook twee video's (film 1 en film 2), waarin kort en duidelijk wordt uitgelegd hoe een broodfonds werkt.

Heb je interesse? Dan ben je van harte welkom op 12 mei a.s. om 19:30 uur (inloop: 19.00 uur) in Nieuwe Energie. Daar zal René Albers van de Broodfondsmakers uitleggen hoe het werkt, en met belangstellenden de eerste stap zetten naar de oprichting. Meld je aan via deze link 

Broodfonds voor zelfstandigen in Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: