Bijzondere foto-expositie in Nieuwe Energie

31 December 2009

Activiteitencentrum Jottem houdt onder de titel 'Koning, Schilder, Admiraal', een zeer aansprekende tentoonstelling in Nieuwe Energie, Binnenvestgracht  23 in Leiden.  Burgemeester Lenferink opent op donderdag 7 januari deze  bijzondere foto-expositie die  bestaat uit foto’s van deelnemers van groep 3 van Activiteitencentrum Jottem (onderdeel van de Gemiva SVG groep).

Deze tentoonstelling is het resultaat van een aantal fotosessies die de deelnemers van groep 3 van Jottem een aantal maanden geleden hielden. De thema’s van deze sessie waren: ‘Kapitein’, ‘Koning’ en ‘Schilder in de 18de eeuw’. Door het enthousiasme en inlevingsvermogen van de cliënten zijn de foto’s uit deze sessies zeer bijzonder en soms ontroerend geworden.

De expositie is mede mogelijk gemaakt door diverse belangeloze bijdragen van o.m. Portaal Leiden, Edwin Weers fotografie, Uitgeverij Compres BV, ROC Leiden en De Zaak. De expositie wordt op donderdag 7 januari a.s. officieel geopend door burgemeester Lenferink in bijzijn van natuurlijk de fotomodellen zelf, hun familie, verzorgers en andere geïnteresseerden. De foto’s zijn dan vervolgens dagelijks (van 9.00-17.00) te bekijken tot 7 februari. Er is ook een folder beschikbaar waar de foto’s ook in staan.
 

Bijzondere foto-expositie in Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: