"beste klimaat-straat van Nederland”

25 November 2014

De grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland vindt dit jaar ook weer in Leiden plaats: het HIER Klimaatstraatfeest. In het hele land gaan inwoners aan de slag met energiebesparing in de strijd om de titel ‘beste klimaatstraat van Nederland” en een feestbudget van € 10.000 euro.

energiekleiden logoDe gemeente Leiden is dit jaar Gouden Ster-partner van deze competitie en werkt samen met EnergiekLeiden om een succes te maken van het HIER Klimaatstraatfeest.

Nieuw dit jaar: virtuele straten voor groepen: de competitie is dit jaar nu ook geopend voor groepen zoals bijvoorbeeld collega’s, vrienden, studentenverenigingen, sportclubs en scholen. Voor hen is er de mogelijkheid om online een virtuele straat aan te maken en zo punten te verdienen met meerdere mensen tegelijk. Zo hoeft men dus niet per se in dezelfde straat te wonen! Voor virtuele straten valt er een feestbudget van € 5.000 euro te winnen.

Looptijd wedstrijd
Aanmelden voor de landelijke energiebesparingscompetitie en de strijd om het feestbudget kan nu, de competitie start vanaf januari. Half april 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt.
Meer informatie 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: