nieuw in unit-12: Lot Vegter

26 September 2014

In Unit 12 werkt sinds kort Lot Vegter.
Momenteel is zij projectcoördinator van 71x071: een groot trendonderzoek naar de toekomst van Leiden in 2015-2020, geïnitieerd door Stadslab. Geïnspireerd op de ‘Urban Trend’-tentoonstelling in het Guggenheim, New York. Kennis, onderwijs, zorg, duurzaamheid, gastvrijheid, alles wordt onderzocht!

71x071

Leidse professionals in de vorm van ondernemers, bestuurders, kunstenaars, hoogleraren en directeuren worden gekoppeld aan studenten en scholieren en gaan samen op onderzoek uit. Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en het Leonardo College hebben zich aangesloten bij 71x071.
Wij zijn nog op zoek naar begeleiders en studenten dus mocht je meer willen weten en / of mee willen doen mail Lot via info@71x071.nl

71x071 logo voor open makers 300x72 

 Maar Lot is ook ondernemer. Haar bedrijf heet ARTCO (Art of Co-creation). Zij richtte onlangs het CRIMI op. CRIMI is een pop-up innovatie lab voor veiligheidsvraagstukken. Criminologen en kunstenaars werken samen in dit lab. Na tien weken komen er innovatieve en creatieve oplossingen uit. Politie Haaglanden en de gemeente Den Haag durven de uitdaging aan en hebben het eerste vraagstuk ingebracht. 1 oktober aanstaande is de Kick-Off met criminologie studenten van de Universiteit Leiden. Het CRIMI werkt samen met de City Dokter Lie, Publieke Versnellers, Knowmads business school for changemakers en TU/ Eindhoven. Voor meer info mail lot via l.vegter@imi.nu

Verder werkt ze samen met het IMI (Instituut Maatschappelijke Innovatie) en jongerencoach. Hierover wellicht een volgende keer.  

 

 

 

nieuw in unit-12: Lot Vegter

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: